Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Burgemeester Louis TOBBACK aanwezig op Academische Zitting Orde van de Pietermannen

Img_0011Burgemeester Louis TOBBACK was zaterdag 16 februari 2008 attent aanwezig op de Academische Zitting van de Orde van de Pietermannen in de Raadszaal van Leuven t.g.v. de 40ste Internationale Carnavalstoet.

In de namiddag heeft de burgemeester Louis TOBBACK samen met de Keizer van de Stad Leuven en Groot-Hertog van de Orde van de Pietermannen in het gezelschap van de 40ste Prins van Loven - DANNY I met zijn hofmaarshalk ANDRE en andere ere-prinsen van de Stad Leuven alsook de prominenten van het Leuvense Stadbestuur , waaronder schepen Myriam Fannes , Schepen Dirk Robbeets , Schepen Karin Brouwers , schepen van Feestelijkheden Dirk Vansina de stoet geschouwd vanop de Pui van het Stadhuis van Leuven waarvan de Prins van Loven 2008-DANNY I voor één dag de sleutel op zak van had.

Img_0013

De Schepen van Feestelijkheden werd op de Academische zitting aangesteld tot KOMPAAN van de Orde van de Pietermannen.


Langs deze weg wil de 40ste Prins van Loven 2008 - DANNY I dan ook het volledige Stadsbestuur bedanken voor de steun die de Orde van de Pietermannen hebben gekregen om het financieel mogelijk te maken om een 40ste Internationale Carnavalstoet met 49 groepen te kunnen presenteren aan de bevolking van Leuven en andere toeristen.

Leuven_2008_064

Bedankt Iedereen voor het welslagen van mijn Carnavaleske Hoogdag in de Europese Carnavalstad Leuven;meer bepaald het Stadsbestuur,de politiediensten,Het Vlaamse Kruis,de reinigingsdiensten en Inbev.

Voor de Orde van de Pietermannen
Prins van Loven 2008
DANNY I

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!