Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Shoppen op donderdag avond, het kan in Leuven

185
Vanaf donderdag 13 maart, dat is over minder dan drie weken, kan je in goed honderd Leuvense handelaars voor het eerst tot acht uur 's avonds terecht voor je aankopen. Er is een breed aanbod van winkels, onder meer de grote elektronicazaa Fnac en volgens de organisatoren en het stadsbestuur wordt nog onderhandeld met enkele grote ketens om het initiatief nog meer cachet te geven. Om de winkelavonden, een unicum in ons land gebaseerd op de donderdagavondopeningen in het Nederlandse Maastricht, extra in de verf te zetten is er een grote promotiecampagne op gang gezet. Uit een poll die we toen het initiatief bekendgeraakte op onze site plaatsten, blijkt dat nu al meer dan de helft van de deelnemers aan de bevraging wel eens durft af te zakken naar het centrum van de stad op donderdagavond.

Bent u geneigd om donderdagavond te gaan winkelen? Is dat omdat het 's avonds gezelliger of vooral veel praktischer is? Wat denkt u van het initiatief in het algemeen? Vergroot dit de uitstraling van Leuven als handelskern?

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!