Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Met z'n allen naar d'Hoogeschool

DhoogeschoolSinds afgelopen vrijdag heeft Leuven een nieuw restaurant. d'Hoogeschool ligt, hoe kan het ook anders, op het Hogeschoolplein en is één van de vijf deelnemers aan het VTM-programma Mijn Restaurant. Micheline De Keyzer uit Ternat en haar zoon Jelle Temmerman uit Groot-Bijgaarden hebben nog tot 27 mei om de jury en vooral de klanten van hun kunnen in de keuken en de zaal te overtuigen. Als ze de wedstrijd winnen, mogen ze hun restaurant houden. Naar onze bescheiden mening, we mochten vrijdag een hapje gaan eten, zijn de twee er alleszins klaar voor. Op de maaltijd was bijna niets af te dingen, alleen mag de zenuwachtigheid er nog wat uit. Bij deze dan ook een warme oproep om Jelle en Micheline een hart onder de riem te steken. En dat kan maar op één manier; er gaan eten. De foto is van Johan Van Cutsem, fotograaf voor Het Nieuwsblad.

Wat denkt u? Maken Micheline en Jelle kans om Mijn Restaurant te winnen? Heeft Leuven nood aan bijkomende sterrenrestaurants of is het aanbod groot genoeg op dit moment?

Reacties

toffe bedienning, met goede uitleg en leuke inrichting. de gastvrouw zelf straalt geluk uit . aanrader

 carlos op 2 april 2008 om 08:37

Ik wens ze veel succes. Ik erger me blauw aan de bekrompen reactie van "Horeca Vlaams Brabant". Inderdaad een toprestaurant bouw je op, dat open je niet. Als "d'Hogeschool" op niets te bieden heeft, zal het ook geen toprestaurant blijven. En dat er in de Munstraat veredelde frituren zijn, daar zit misschien wel iets in. Op Trente, Tijd a Tijd en Etenstijd na is dat misschien ook wel zo....

Bart op 3 april 2008 om 10:15

Wij hoopten in stilte dat jullie zouden winnen maar waren overtuigd dat Hasselt zou winnen .
Nen dikke proficiat !!!!
Nu eens een kans hebben om bij jullie te komen eten !
Groetjes uit Kontich ,

Nancy&Hugo

 nancy&hugo op 29 mei 2008 om 23:54

graag zou ik weten hoe je die etentjes kunt winnen in d'hoogeshool tweety_vervoort@hotmail.com laat er iemand iets weten

 morena op 30 mei 2008 om 00:17

Proficiat voor Jelle en Micheline!!!
Jullie hebben het verdiend.
SUPERRRRRRRRR ik ben echt héééééééééééllllll blij dat jullie gewonnen hebben.
Doe zo verder... :-)

Racquel op 30 mei 2008 om 10:11

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!