Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIN een fiets of een fairtrade wijnpakket...

Img_3791_3met 'Belgerinkel naar de winkel'

Leuven is een van de 200 gemeenten die deelneemt aan de Belgerinkel-actie. Laat de auto aan de kant staan en spring op je fiets voor je boodschappen. Een fijne bries door je haren, geen fileleed noch parkeer- problemen en al je boodschappen kunnen in een paar grote fietstassen. Bovendien is een fiets- tochtje naar de winkel supergezond en klimaat- vriendelijk. Dit jaar wordt er met de actie ook aandacht besteed aan de hoeveelheid en de kwaliteit van fietsenstallingen.

!WIN!

Vraag je spaarkaart in de deelnemende winkels en laat die zo vaak mogelijk afstempelen. Surf naar de Belgerinkelsite van Het Nieuwsblad in Leuven en herken het fietsenrek. Met een volle spaarkaart maak je kans op een Oxfordfiets of liters Fairtrade wijn !

Wat weet jij over fietsenstallingen?
Doe de test op
www.belgerinkel.be en lees dinsdag 29 april het campagnemagazine in onze krant.

Reageer: Doe jij boodschappen met de fiets of kan je de auto niet missen?

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!