Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Tevreden over de diensten?

StadhuisUit een onderzoek van het weekblad Knack en de universiteit van Louvain-la-Neuve blijkt dat Leuven de vierde plaats bekleedt in de lijst van de Vlaamse gemeenten wanneer het aankomt op de stedelijke dienstverlening. Dat wil zeggen dat de onderzoekers het aanbod aan diensten in de stad blijkbaar erg hoog inschatten. Persoonlijk vind ik het ook wel erg aangenaam dat je bijvoorbeeld tot 20 uur bij de dienst Bevolking terecht kan op donderdag en dat de Tweebronnenbieb ook pas om 20 uur de deuren sluit op donderdag. Meer over het onderzoek leest u hier.

Wat vindt u van de dienstverlening van de stad Leuven? Waar kan het beter? Of is de Leuvenaar echt zo verwend?

Reacties


Ik vind het leuk dat goede dingen ook eens worden gezegd!

Groetjes

Kirsten op 3 juni 2008 om 16:10

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!