Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Finale op groot scherm

Davidvilla2De hoogmis voor voetballiefhebbers nadert met rasse schreden. Duitsland, Rusland, Turkije of Spanje. Twee van die vier landen spelen zondag de finale van het Europees Kampioenschap voetbal in Zwitserland en Oostenrijk. En vanuit de filosofie dat je voetbal best niet alleen bekijkt, slaan drie cafés in het Leuvense, de Paradox in het centrum, Den Deugniet in Haasrode en het Buurthuis in Korbeek-Lo, de handen in elkaar voor de uitzending van de finale.

Op zondag 29 juni komt iedereen bijeen aan het Buurthuis voor een gezellige namiddag: BBQ, met proeverij van 6 speciale bieren van 'vat, springkasteel, straattheater, optreden e.a. Om 20.45 dan de finale van het EK op groot scherm in zaal Buurthuis. Nadien fuif met deejay. Alle informatie bij Luc Van Cauwenbergh van café Buurthuis op 016/46.17.38

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!