Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Mmm, Alma

AlmaHet gaat goed met de Alma-restaurant. Voor het tweede jaar op rij lieten de studentenresto's een forse vooruitgang optekenen. En dat is in steeds toenemende mate te danken aan de gestegen verkoop van belegde broodjes. Ongeveer een kwart van de klanten trekt tegenwoordig naar Alma voor een broodje. De 'duurdere' warme maaltijden gaan er wel op achteruit.

Gaat u wel eens een patatje steken in de Alma? Wat is er goed, wat niet? En zijn de goedkope broodjes van Alma niet de doodsteek van de tientallen broodjeszaken in de stad?

Reacties

Gaat goed met alma, en met de directie.
Behalve met het personeel op de vloer , die moeten steeds harder werken voor minder loon!!

 marc op 10 juni 2008 om 21:22

idd, ik heb ook bij alma gezwoegd voor een laag loontje, & dan noemen ze dat bij alma een eerlijke verloning!!

karel op 11 juni 2008 om 15:08

alma is gezellig, tijdens de examens houden wij een keer per week een 'almafestijn' waarbij we meestal met een man of 15 samen gaan eten in de alma.

De maaltijden zijn wel niet geweldig, maar het gaat snel en is vrij goedkoop.
De broodjes vind ik persoonlijk niet zo geweldig, daarvoor ga ik liever naar een broodjesbar.

carl op 18 juni 2008 om 13:18

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!