Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Feestmarkt in Kessel-Lo

Feestmarkt_kloNaar jaarlijkse gewoonte is er op De Becker Remyplein op 21 Juni 2008 Feestmarkt, meldt ons Eddy Bruers.
Deze Feestmarkt is een organisatie van de Tempovienden samen met stad Leuven
en de mannen van 66. Met tal van eetstanden, drankstanden, rommelmarkt en kermis is deze marktdag een evenement dat elk jaar meer dan 3000 mensen op de been brengt.

Dit ganse gebeuren start om 12 uur en wordt omlijst door tal van muzikale gasten zoals dit jaar zijn:
"SOUL 4 YOU"
Na 10 jaar componeren en concerteren, meer dan 330 keer inmiddels, is de Leuvense soulfunkrock band Soul 4 You van bijna alle muzikale markten thuis. De groep hield haar eerste publieke concert op Marktrock Leuven 1998 en is bij het grotere publiek vooral bekend van haar gemediatiseerde Jail Tour.
"THE WILLIE VANN BAND"
Na de gekende bluesband BLUECOMPANY is Willie Vann er in geslaagd een nieuwe band samen te stellen met topmuzikanten en brengen zij blues muziek van de bovenste plank.
"Avant - Premiere Try-out Vlaanderen Zingt op podium Feestmarkt te Kessel-Lo"
Ieder jaar zijn er duizenden mensen die samenzingen met de muziek op de oude markt in Leuven. Voor dit gebeuren is er een ganse groep die zorgt dat op het podium alles goed is georganiseerd, zo ook moeten de liedjes gewikt en gewogen worden, dit gebeurt op verschillende plaatsen in Vlaamse land na dit alles is er ook een try-out en dit zal dit jaar plaatsvinden op de feestmarkt in Kessel-lo.
"MOUSTACHE"
Na veertien jaar is hij er terug, na een rust te hebben ingelast wat het zingen aangaat
en zal hij weer het beste van zichzelf geven met rock & roll muziek voor jong en oud, zijn comeback zal hij doen op de feestmarkt hij zal zijn oude hits zoals "thinks, the gradle of love, old man trobble" combineren met nieuw nummers, waarvan hij in één van de volgende maanden een nieuwe CD zal uitbrengen.
"ANACRONIC"
Anacronic is een swingende coverband die het levenslicht zag in september 2000, toen Gert,
bassist, en Markie "Ray", gitarist, hun toenmalige bluesband vaarwel zeiden en door tussenkomst van de muziekgoden Bart, drummer, en Annick, zangeres, die toen ook zonder band zaten. Een goeie maand later voegde Luc, toetsenist, zich bij de band en Anacronic was geboren. Inmiddels heeft " Luc" de band verlaten en heeft natuurtalent Hans zijn plaatsje ingenomen op keyboards.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!