Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Celebration Days bij Sportoase

SportoaseDe Celebration Days staan in het teken van gezondheid. Sportoase wil de Leuvenaar stimuleren om aan zijn/haar gezondheid te werken, door op een verantwoorde manier aan sport te doen. Daarom verlagen ze het instapgeld, bij aankoop van een fitnessabonnement van 1 tem. 21 september, met € 74. Je betaalt slechts € 1 instapgeld ipv. € 75.

Daarnaast bieden ze op de Celebration Days je de mogelijkheid om gratis je gezondheid te laten meten (conditietest en bepalen van de lichaamssamenstelling). Je kan ook komen proeven van het ruime aanbod aan groepslessen en het zwembad zal omgetoverd worden tot een waterpretbad voor jong en oud!   

Tijdens de Celebration Days krijg je bovendien 2 beurten gratis bij aankoop van een tienbeurtenkaart ZWEMMEN, SQUASH en  KLIMMEN.

Een korte opsomming van de voordelen voor iemand die regelmatig sport:
1.      meer energie.
2.      algemeen fitter voelen.
3.      minder last van stress.
4.      productiever
5.      minder vaak ziek zijn.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!