Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Eurofolies gaat goed van start

Img_5668_2 De 10e editie van Eurofolies in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo ging goed van start. De winnaars van de Kastaarfeesten mochten de spits afbijten. Intussen kon je een hapje eten aan een van de kraampjes van verschillende Europese landen. Onze nationale trots Ishtar bracht meteen de sfeer er in met haar folkmuziek. Naast het bekende Eurosongliedje O julissi na jalini brachten ze ook Turkse, Griekse en Scandinavische muziek ten gehore. Het publiek kon het best smaken en enkele jonge fans schreeuwden dwars door alles heen de naam van hun favoriete groep. Na Ishtar sprong Stan van Samang op het podium en maakte het publiek warm met liedjes uit zijn eigen repertoire, maar ook enkele covers zoals Creep van Radiohead. Om kippenvel van te krijgen!
Vandaag staan onder meer Soul 4 you en Sandrine op het programma.

Bekijk hier de foto's.

Meer info op www.eurofolies.be

Reacties

Deze reactie werd verwijderd. Gelieve u aan de spelregels te houden die u vindt op www.nieuwsblad.be/forum. Anonieme, kwetsende reacties of valse beschuldigingen worden verwijderd, en bij herhaling wordt de auteur verbannen.

Nieuwsblad Online op 30 augustus 2008 om 14:40

Goed artikel van Kristien, toch wel.

En dat ze dat binnenkort nog es moge overdoen, maar dan uitgebreid en met foto's, naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Soul 4 You.

Groeten,
Erwin (zanger van)

Erwin Vloebergh op 3 september 2008 om 01:47

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!