Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Veel ambiance in Kessel-Lo

Img_5945 E-Sonic mocht vandaag de aftrap geven op de tweede dag van Eurofolies. Dat deden ze dan ook met heel wat enthousiasme. Nadien was het de beurt aan Soul 4 You die voor een streepje soul en funk zorgde op de festivalwei. Na etenstijd zette de Sublimo's met verschillende bekende liedjes de wei in vuur en vlam. Iedereen kende de muziek en danste of zong dan ook uit volle borst mee. Maar een uur optreden van de Sublimo's vond het publiek niet lang genoeg, ze eisten keer op keer een bisnummer. Het hoeft niet gezegd dat tegen half elf de festivalgangers helemaal klaar waren voor het r&b optreden van Sandrine. Zij zorgde dan ook voor een spetterende afsluiter van de tweede festivaldag.

Bekijk hier de foto's.

Morgen kan je op Eurofolies onder andere Gunter Neefs, Udo, Brahim en de Romeo's verwachten.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!