Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Jean-Marie Pfaff taxichauffeur in Leuven

Taxi1Studenten Michael Cerulus en Matthias Lefèvre, samen het Team M&M, trekken met hun Renault 4, gevuld met minstens 50 kg aan school –en sportgerief, van Parijs naar Marrakech. Dat doen ze in het kader van de 4L Trophy. Ongeveer 2000 studenten in 1000 Renault 4’tjes ondernemen de trip om op deze ludieke manier het Marokkaanse onderwijs te ondersteunen.

Team M&M zal op eigen initiatief ook een zonnepaneel transporteren om een gezin in de woestijn te voorzien van elektriciteit door middel van zonne-energie. Op zaterdag 29 november komt Jean-Marie Pfaff Team M&M ondersteunen tijdens een promotieactie in de Leuvense binnenstad.

Op woensdag drie december volgt nog een benefietavond ten voordele van dit project. Voor het eerst in de geschiedenis van de 4L Trophy nemen twee Leuvense studenten deel aan deze woestijnrally die meer dan duizend studenten van Parijs naar Marrakech zal brengen. Elke wagen neemt vijftig kilo schoolspullen mee voor het goede doel. Bert Longin, een van België’s beste autopiloten, is peter van het project. Hij helpt Team M&M met de voorbereiding voor deze helse tocht van 7000 km door de Sahara-woestijn. Ter promotie van de woestijnrally organiseert Team M&M op zaterdag 29 november een gratis taxiservice in Leuven (vertrekpunt aan het station). Naast een promotiestand met muziek, foto’s, flyers en lekkere Marokkaanse muntthee zal ook Jean-Marie Pfaff present zijn om hen te ondersteunen. Belgisch beste keeper zal tussen twee uur tot drie uur in de namiddag VIP-taxichauffeur zijn.

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!