Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Thuis-acteur Steph Goossens peter campagne tegen partnergeweld

Partnergeweld1_2Met het motto ‘Stop partnergeweld. Aanvaard geen geweld in uw relatie!’ wil de provincie Vlaams-Brabant het thema partnergeweld onder de aandacht brengen. Ze doet dit naar aanleiding van de internationale dag van verzet tegen geweld op vrouwen.

Acteur Steph Goosssens, bekend van de soap Thuis en het familieprogramma Fata Morgana, is peter van de preventiecampagne. Nu dinsdag om 16.30 uur deelt hij aan het Leuvense station symbolisch pleisterdoosjes uit. Voor de vierde keer voert de provincie op 25 november haar preventiecampagne 'Stop partnergeweld. Als liefde pijn doet'. Hiermee richt de provincie zich naar alle Vlaams-Brabantse burgers. In de week na 25 november zullen er in 25 gemeenten in totaal 10.000 pleisterdoosjes verspreid worden met een boodschap rond partnergeweld. De doosjes worden door stadswachten, preventiewerkers en gemeentepersoneel op publieke plaatsen zoals markten, stations, bibliotheken en winkelstraten uitgedeeld. Via deze pleisterdoosjes worden de telefoonnummers voor advies en hulp onder de aandacht gebracht.

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!