Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Win ticktets voor de Smurfenfilm

CinemazedSmurfenDe Smurfen, de kleine blauwe geesteskinderen van Peyo bestaan dit jaar precies vijftig jaar. Reden genoeg om de nagels aan de doodskist van Gargamel uitgebreid in de schijnwerpers te zetten, zo dacht men er ook over bij Cinema ZED. Daarom staat de blauwe schepsels met hun witte muts de volgende weken centraal in de Leuvense bioscoop. Dan wordt immers 'De fluit met de 6 smurfen' vertoond. Cinema ZED is de enige bioscoop die de film speelt. Nieuwsblad.be/Leuven mag 10 duotickets weggeven voor de voorstelling van woensdag 12 november om 15 uur. Het enige dat je moet doen is een antwoord geven op de vraag:
In welke stripreeks debuteerden de smurfen 50 jaar geleden?
Stuur snel je antwoord - dat je vindt op de website van cinema ZED - naar dorien@cinemazed.be met als onderwerp ‘Smurfenwedstrijd’. Gemist? Geen nood, ook op 16, 19 en 23 november speelt de film in Cinema ZED.


Veel succes !!!

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!