Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Dj Laurent Garnier draait in Leuven

GarnierEen primeur voor Leuven. Nu vrijdag komt dj Laurent Garnier in de Leuvense muziekhal Silo draaien. Na lange tijd afwezig te zijn, is de Parijzenaar opnieuw begonnen met het maken van elektronische muziek.

Garnier is speciaal naar Leuven afgezakt om de tweejarige verjaardag van de Silo te vieren. België staat voor het komende jaar niet geboekt in zijn agenda. Garnier staat al meer dan 15 jaar aan de absolute top in de elektronische muziek. Hij is verantwoordelijk voor klassiekers als Wake Up (1993), Astral Dreams (1994), Crispy Bacon (1997), Coloured City (1998), The Sound Of The Big Babou (1999) en natuurlijk The Man With The Red Face (2000).

Daarnaast was hij jarenlang labelbaas van F Communications waar lounge-artiesten als St. Germain en Mr. Oizo groot zijn geworden. Toch heeft Laurent Garnier voornamelijk zijn strepen verdiend als dj. Hij heeft steeds grenzen proberen te verleggen door verschillende genres in een set te spelen wat vaak tot controverse heeft geleid. Laurent Garnier treedt nu vrijdag in Silo op. Het feestje begint om 22.00 uur ‘s avonds.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!