Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Lijst fuifen tijdens oudejaarsnacht

Oudejaar Omdat de overgang van oud naar nieuw op gepaste wijze moet worden gevierd, lijst het Nieuwsblad voor u op wat er allemaal met oudejaarsnacht in Leuven te doen is. Bij deze wensen wij u ook een voorspoedig en gelukkig 2009!    
* Naar jaarlijkse gewoonte luidt het stadsbestuur het nieuwe jaar in met een geweldige vuurwerkspektakel. Het nieuwjaarsvuurwerk gaat dit jaar door in Abdij Keizersberg. Het vuurwerk is ook zichtbaar aan de Vaartkom, op de Grote Markt, het Mgr. Ladeuzplein, het speelplein de Bruul en het Fochplein.    
* Club Hacienda organiseert NYE in Musiccafé (Muntstraat). Inkom: 10 euro voor twaalf uur; 12 euro na twaalven; 8 euro op verstoon van studentenkaart. Deuren gaan open om 21.30 uur. Dj’s: F.R.A.N.K, Jan Vervloet, Le Bar Deux, e.a….Extra’s: vuurwerk, lasershow, confetti, gratis aardbeien, rood tapijt.    
* Der Machine (Naamsestraat) host Midnight Spank. Inkom: 6 euro. Doors: 22.00 uur. Dj's: Smiles Davy, Solomonky, 2 Times, e.a....    
* In de Brabanthal (Haasrode) vindt de fuif RGR flight ’08-’09 plaats. Inkom: voorverkoop 13 euro (inclusief gratis parking) kaarten FNAC en extrazone. Deuren gaan open 22.00 uur. Dj’s: Jan Vervloet, Bart Smolders, Liberty, e.a....Extra’s: licht –en lasershow, champagnebar, vuurwerk, videomuur.    
* In fuifzaal Lido (Bogaardenstraat) gaat op oudejaarsavond TOUCH door. Inkom: 10 euro, 8 euro met uitnodiging. Deuren om 22.30 uur. Dj’s: dj logiq, dj Sev, dj Boety, dj dysfunkshunal. Extra ‘s: vuurwerk, confetti, bubbles en de 150 eerste bezoekers krijgen gratis een glas champagne.    
* In zaal Albatros organiseert Bunkerleute NEW YEAR. Inkom: 4 euro, 6 euro na twaalven. Deuren gaan open om 22.00 uur. Genre: new wave, gothic, elec…Extra ‘s: bunkerleute-gadgets.    
* In danszaal Rumba gaat It’s like a discotheque door.    
* In café Hungaria kan je oudejaar vieren met DJ Slo’mo.

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!