Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Meer dan 4.000 deelnemers bij Eindejaarscorrida

Img_6568 Veel volk op de been, gisteren op het Martelarenplein. Meer dan 4.000 sportievelingen trotseerden de kou voor de 12e editie van de Eindejaarscorrida. DCLA (Daring Club Leuven) organiseerde traditiegetrouw de jogging die in een lus door Leuven loopt. Atleten hebben de keuze uit een parcours van 4, 8 of 12 kilometer. Er gaat ook steeds een kidsrun aan de grote start vooraf.

De winnaars
Vrouwen
4 km: Sigrid vanden Bempt
8 km: Van Linden Veerle
12 km: Elke Van Hoeymissen

Mannen
4 km: Pieter Rijnders
8 km: Simon De Cuyper
12 km: Michel Basemans

13e editie
Volgend jaar geen startschot meer op het Martelarenplein. De Corrida start dan op de Grote Markt. Op naar de volgende editie! Of zoals burgemeester Louis Tobback het zei: "Volgend jaar doen we er nog eens duizend deelnemers bij".

Alle resultaten vind je op hier.
Bekijk de fotospecial.

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!