Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
WIn tickets voor Buscemi en The Michel Bisceglia Ensemble

BuscemijpgIn het najaar verscheen 'Jazz Works', een tijdloze collectie Buscemi-songs, herwerkt door Buscemi samen met de uitzonderlijke pianist, componist en producer Michel Bisceglia. Live word je verwend door Bisceglia's uitmuntende groep met Patrick Deltenre op gitaar, Werner Lauscher op bas, Mimi Verderame op drums en het vrouwelijke strijkerstrio Prova Quartet. Samen stoppen ze de songs van Buscemi in een jazzy jasje. Meer organisch, minder elektronisch. Jazz is het sleutelwoord.

Nieuwblad.be/Leuven mag 3 duotickets weggeven voor Buscemi & The Michel Bisceglia Ensemble, zaterdag 13/12 in Het Depot.
- Wedstrijdvraag: Hoe heet de in juni verschenen cd van Buscemi en Michel Bisceglia? Het antwoord kan je vinden op www.hetdepot.be.

Stuur je antwoord voor donderdag 11 december 12 uur naar elke.dreesen@nieuwsblad.be

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!