Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Verkiezing 41ste Prins van Loven 2009

35Prins van Loven 2008 DANNY I geeft Zaterdag 17 Januari 2009 de septer door aan de 41ste Prins van Loven 2009.

De traditionele Prinsenverkiezing , georganiseerd door de Orde van de Pietermannen-Stadscarnaval Leuven" zal doorgaan in de Parochiezaal St.Bernard gelegen langs de Staatsbaan in Lubbeek.
Naast de verkiezing van de 41ste Prins van Loven 2009 wordt eveneens het Prinsenpaar van Vlaams-Brabant 2009 gekozen.

Voor iedere titel is er slechts 1 kandidaat. Voor Prins van Loven wordt Harry Beerten van de Orde van de Pietermannen voorgedragen en als prinses van Vlaams-Brabant is het Cindy Janssens van CV De Pleziermakers uit Lubbeek,als Prins wordt Jo Staels van de Bezembinders Scherpenheuvel naar voor gedragen.

De deuren gaan open om 19.30h en het spektakel begint om 20.11h
In de namiddag heeft er het Kindercarnaval plaats met Clown Ludo en de verkiezing van het Jeugdprinsenpaar 2009,hier is de aanvang 14.11h en is de Ingang Gratis

De Voorzitter van de "Orde van de Pietermannen" stelt voor om zoveel mogelijk het openbaar vervoer te nemen , De Lijn 370 rijdt geregelt en stopt voor de Zaal om huiswaarts te keren rijdt de nachtbus van en naar Leuven tot 2.00h

Alaaf Alaaf Alaaf tot Zaterdag

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!