Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
De Aambeeld Vrienden vieren 3 JAAR Café 't Aambeeld

Afbeelding 3 JAAR AAMBEELD De Aambeeld Vrienden vieren op Zaterdag 14 februari 2009 - 3 JAAR Café 't AAMBEELD bij Rudi - Diestesesteenweg 97 te 3010 Kessel-Lo om 21.00h
Ze richten er een St.Valentijnsparty in met een Spetterende Karaoke gepresenteerd door DJ. DIRK
Voor de aanwezigen zijn warme Hapjes en een natje voorzien.
Voor het amusement zijn de vrienden verplicht om dit zelf te maken.

Reacties

Beste Rudi,
gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je steeds levendige café. Ook al kom ik niet zo vaak langs als je vaste stamgasten toch weet ik te genieten van elk bezoek, kort of lang. Doe er om te beginnen nog 3 jaar bij. Santé ! Ik spring nog wel eens binnen.

Groeten, Jan Hendrickx.

Jan Hendrickx  op 8 februari 2009 om 12:33

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!