Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Gratis naar het buitenland

Go strange In samenwerking met JINT vzw organiseert jeugdcentrum Vleugel F op 11 februari de infoavond Go Strange @ Leuven. De organisatie wil jongeren informeren en inspireren over de reismogelijkheden in het buitenland.  Bij buitenlandse stages of reizen kunnen de kosten vaak hoog oplopen. Daarom kunnen jongeren via de Vlaamse en Europese gemeenschap een financieel duwtje in de rug krijgen.

Voor het goede doel
Twee subsidieprogramma's worden er voogesteld. Europees Vrijwilligerswerk (EVS) en Extra Time. Bij EVS draai je twee maanden tot een jaar mee in een non-profitorganisatie in Europa. Dit programma is volledig gratis! Bij Extra Time krijg je de kans om je eigen project op te zetten ergens in de wereld. De rode draad is de interculturele uitwisseling.

Voel je het al kriebelen?
Afspraak op 11 februari in Vleugel F voor stomende verhalen van jongeren die zelf de sprong waagden aangevuld met concrete info. Je kan ook je eigen wilde plannen toetsen bij de JINT-medewerkers.

Foto: www.jint.be

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!