Home  Regio  leuven  leuven blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Leuven?
Laat het weten aan: Stef of Kristien of An
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Stormschade op Nieuwbouw Rondestraat te Kessel-Lo

Vandaag Dinsdag 10-02-2009 is bij het stormweer de schoorsteen van een aanpalende woning losgeslagen door de werkkraan van de nieuwbouw aan de Rondestraat.
Afbeelding1 
Na water en modderlast in onze straat werd nu de schoorsteen door de losdraaiende kraan met zijn laaghangende bak losgeslagen en kwamen de stenen zowel op het dak van de aanpalende woningen als op het wegdek (en geparkeerde voertuigen?)terecht.
De straat is momenteel in zo een slechte staat , waardoor mensen niet meer behoorlijk hun woning kunnen onderhouden.
Zo zijn er diverse putten voor de huizen die bij regenweer vollopen waardoor de gevels en de deuren en ramen volledig bespat worden door de modder.Ik moet zelfs een schatting nemen of er een wagen op de straat rijd of niet want wanneer ik mijn deur open en er komt juist een voertuig doorgereden spat het water over onze kop tot ver in de gang.
Wij als bewoners denken nog steeds aan de belofte van de nieuwe eigenaar van de nieuwbouw , er zullen afbraakwerken en een nieuwbouw gebeuren maar jullie zullen er GEEN last van ondervinden.
Wat dus helemaal uit den boze is!
Hopelijk wordt zo snel mogelijk door de Stedelijke Diensten gereageerd om alsnog de bewoners van de Rondestraat een aangenaam leven in hun modderstraat te laten beleven tijdens de diverse werken in de buurt.

Reacties

Laat een reactie achter


Leuven blogt


  • Stef Telen, Kristien Vermaelen, Daniël Ven en An Moerenhout schrijven over Leuven.

    Stef is een uitgeweken Limburgse penneridder en vooral een nieuwbakken Leuvenaar die nog alles te ontdekken heeft in de universiteitsstad. Daarvoor doet hij graag een beroep op u.

    Kristien (°1985) is kersverse journaliste. Ze studeerde in Mechelen maar heeft haar hart verloren aan Leuven. Ze trekt regelmatig met haar fototoestel de natuur in of geniet van een goed boek of spannende film. Ze kruipt in haar pen voor alles wat leeft en beweegt in Leuven.

    Daniël (°1959, Leuven), beter bekend als Danny, woont in de Rondestraat in Kessel-Lo. Hij is lid van de Vriendenkring ‘Mannen van 1959’ onder het Verbond der Jaartallen Leuven. Hij is tevens lid van het Stadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen en wordt de 40ste Prins van Loven 2008. Hij houdt jullie met plezier op de hoogte van hun activiteiten.

    An(neke) houdt van verhalen. Als oud-studente geschiedenis zoekt ze die in het verre verleden. Als streekjournalist is ze geboeid door het wel en wee van de Leuvense inwoners en de Leuvense studenten. Omdat iedereen een eigen verhaal te vertellen heeft, bent u meer dan welkom om deze met haar te delen op leuven@nieuwsblad.be.

Zoeken

Nieuws uit leuven

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!