Home  Regio  lier  lier blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lier?
Laat het weten aan:
Leo van der Linden
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Three Cats and a Dog in St.-Gummaruscafé

Three_cats 'Three Cats and a Dog staat voor bloedstollend mooie samenzang van drie straffe zangeressen, begeleid op akoestische instrumenten.' zegt het persbericht.

Ze brengen een eigenzinnige mengeling van oud en nieuw, roots en avantgarde, traditioneel en voortvarend, vakmanschap en vernieuwing. Een mix van folk, pop, country, singer-songwriter of blues, met soms een vleugje jazz of bossa nova.

De nadruk ligt op loepzuivere close-harmony vokalen, heldere begeleiding en het betere songwerk, dat we halen uit de traditie, of bij vaste waarden als bijvoorbeeld Neil Young, Paul Simon, Bob Dylan, de Beatles, Crowded House, Neeka, of Indigo Girls, maar er is ook ruimte voor eigen werk.

Het kwartet bestaat uit Maria Boonen, Heidi Moons en Martine Verboven (alledrie zang) en Christiaan Schraepen (6- en 12-snaren akoestische gitaren, lapsteel, dobro en zang).

Café Sint-Gummarus, Felix Timmermansplein 2, op zaterdag 8 november 2008 om 21u.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef01053599dd50970c Listed below are links to weblogs that reference Three Cats and a Dog in St.-Gummaruscafé:

ReactiesLaat een reactie achter


Lier blogt


  • Leo van der Linden en Marie-Louise bloggen over Lier.

    Leo van der Linden schreef begin jaren ’70 voor De Standaard en ging nadien werken voor tijdschriften in binnen- en buitenland. Nu keert hij terug naar de Vlaamse pers en vervoegt de redactie van Het Nieuwsblad. Hij is een rasechte tweeling en weet dus van weinig alles en van alles een beetje. In de jaren ’60 en ’70 beschouwde men hem als een beloftevolle schrijver en sindsdien wil hij per se de lotto winnen om eindelijk eens aan die roman te kunnen beginnen.

    Marie-Louise is een bezige bij. Ze schildert op zijde, houdt van wandelen in de natuur en staat graag in de keuken. Toch is fotografie met stip haar favoriete hobby. Daarvan kan je het resultaat geregeld zien op deze website!

Zoeken

Nieuws uit lier

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!