Home  Regio  lochristi  lochristi blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!
Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lochristi?
Laat het weten aan:
Rudy, Peter, Benjamin, Lut, Ann of Geert
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Lochristi hele week op AVS

P1010259 Bob en Willy, de twee personages waarmee Martin Dejonghe en Oswald Versyp, als Goe Volk voor de regionale televisiezender AVS door het uitzendgebied trekken, zijn vanaf vanavond maandag te zien in Lochristi. De opnames hadden al enkele weken geleden plaats. Vandaag ziet u ze een ode aan de azalea zingen bij Kris Floré, en gaan ze in Breughel de bierpotten tellen. Aan het gemeentehuis van Lochristi gaan ze vruchteloos op zoek naar een huisnummer en ze vragen zich af waarom er daar maar een halve dag per dag gewerkt wordt. Nog op hun gekende humoristische manier brengen ze de komende dagen verslag uit van hun bezoeken aan Zaffelare, Beervelde en Zeveneken. Staan alvast op de agenda: het stationsgebouw van Beervelde, de pastorij van Zaffelare. Verrassing moet alvast de ontmoeting met Koning Albert worden, aan de vrijheidsboom in Beervelde. Maar dat is voor later op de week.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef00d83528ede069e2 Listed below are links to weblogs that reference Lochristi hele week op AVS:

Reacties

Die huisnummer aan het gemeentehuis heb ik ook al gezocht... een brievenbus hangt er wel, maar wat is het huisnummer? Absurd... en zeggen dat de inwoners van lochristi gratis een huisnummer kunnen bekomen...

anonym op 4 april 2007 om 16:32

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Lochristi blogt


 • Rudy Tollenaere, Peter Esprit , Benjamin Praet, Lut Laureys, Geert Herman, Delphine Van Poecke en Brecht Herman bloggen over Lochristi.

  Rudy (°1953) woont al zo lang in Lochristi en kende er voor de uitbreiding met alle verkavelingen als bakkerszoon elke straat. Hij wou de bakkerij van zijn vader overnemen, maar zijn moeder vond dat hij moest studeren. Hij zet nu lettertjes achter elkaar, met af en toe een spatie tussen, om het leesbaar te houden. Houdt van het leven en praat tegen iedereen die hij op zijn weg tegenkomt. En daar mogen ook vrouwen bij zijn.

  Peter is geboren en getogen Gentenaar die op zijn 16de naar Lochristi is afgezakt. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen die stilaan groot worden (16, 18 en 20), is bediende in een verzekeringsmaatschappij. Hij houdt van voetbal en stevige muziek.

  Benjamin filosofeert zich door het leven met al eens een biertje in de hand. Hij adoreert de basgitaar, trekt graag naar verre einders en studeert verder ook nog een beetje. Geboren en getogen in Zaffelare, maar met een blik die voorbij de horizon reikt.

  Lut is vaste blogfotografe van Lochristi. Ze trekt de mooiste foto's van Lochristi en omstreken en werd inmiddels al een vast begrip bij de lezers van Lochristi Blogt!

  Bekijk hier de foto's en video's van Lut:  Geert is een rasechte Beerveldenaar die 18 jaar geleden emigreerde naar Lochristi. Leeft bewust en luistert enthousiast naar iedereen waar hij iets kan van leren. Overdag staat hij voor de klas om het jonge volkje wat Duits en wat opvoeding mee te geven. Als hij de boeken dichtklapt, herbront hij in een langeafstandsloop langs de rustige plekjes van Lochristi. En supportert hij voor de Buffalo’s.

  Delphine is nog maar enkele maanden officieel inwoonster van Lochristi, maar vertoeft hier al van kleinsaf aan. Ze geniet van het leven en is geboeid door mensen met een interessant verhaal. In de week zoekt ze als uitzendconsulente een passende job voor werkzoekenden, maar in het weekend vind je haar vaak terug in het zwembad, op het chiroterrein van Beervelde of in een gezellig restaurantje.

  Brecht probeert te bewijzen dat de jeugd van tegenwoordig best nog meevalt. Als scholier legt hij zich toe op klassieke en moderne talen, als vrij mens bemint hij badminton, de toetsen van zijn keyboard en fotografie. Tussendoor droomt hij van een journalistieke carrière en blauwwitte successen.

Zoeken

Nieuws uit lochristi

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

 • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!