Home  Regio  lochristi  lochristi blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!
Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lochristi?
Laat het weten aan:
Rudy, Peter, Benjamin, Lut, Ann of Geert
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Sinterklaas op bezoek bij The Spirit of Horses

SintOp zaterdag 29 november houdt Country Linedance Western Club ‘The Spirit of Horses’ haar jaarlijks sinterklaasfeest in hun clublokaal in Zaffelare. De goede en bovenal heilige sint arriveerde onlangs in ons land en legt sindsdien talrijke bezoeken af, vooraleer hij in de nacht van 5 op 6 december uw schoorsteen aandoet.

The Spirit of Horses nodigt 30 kinderen uit die het even niet zo goed hebben. Daarnaast zijn ook alle kinderen van Lochristi welkom om die dag gratis pannenkoeken te komen smullen. Bovendien krijgt iedereen van de sint een gratis snoeppakket. Sinterklaas zelf doet zijn intrede om 16u per koets, vergezeld van drie knechten. Benieuwd of hij die dag zijn mijter ruilt voor een blitse cowboyhoed.

Het sinterklaasfeest start om 14u en duurt tot 19u. Kinderen kunnen zich laten grimeren of uitleven op het springkasteel. Om alles in goede banen te leiden, vraagt de organisatie om op voorhand te reserveren en het aantal kinderen door te geven. Die moeten die dag vergezeld zijn van een ouder. Meer info bij voorzitter en City Marshal Fredero Redbarn op 0472 81 02 72 of via dit e-mailadres.

Reacties

ik ben lid van the spirit of horses ik ben marhal ell greto inderdaad de sint kwam langs en wat voor een feest was het je moest al die blijde gezichtjes zien onze voorzitter is iemand met een gouden hart samen met zijn vrouw en voor die blijde gezichtjes daar is het om te doen zo kan ook een kind die het wat moeilijk heeft ook eens lachen en dat deden ze ook het is zeker een voldoening voor onze club om eens uit een andere hoek te komen

 geert criel op 10 december 2008 om 16:31

Laat een reactie achter


Lochristi blogt


 • Rudy Tollenaere, Peter Esprit , Benjamin Praet, Lut Laureys, Geert Herman, Delphine Van Poecke en Brecht Herman bloggen over Lochristi.

  Rudy (°1953) woont al zo lang in Lochristi en kende er voor de uitbreiding met alle verkavelingen als bakkerszoon elke straat. Hij wou de bakkerij van zijn vader overnemen, maar zijn moeder vond dat hij moest studeren. Hij zet nu lettertjes achter elkaar, met af en toe een spatie tussen, om het leesbaar te houden. Houdt van het leven en praat tegen iedereen die hij op zijn weg tegenkomt. En daar mogen ook vrouwen bij zijn.

  Peter is geboren en getogen Gentenaar die op zijn 16de naar Lochristi is afgezakt. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen die stilaan groot worden (16, 18 en 20), is bediende in een verzekeringsmaatschappij. Hij houdt van voetbal en stevige muziek.

  Benjamin filosofeert zich door het leven met al eens een biertje in de hand. Hij adoreert de basgitaar, trekt graag naar verre einders en studeert verder ook nog een beetje. Geboren en getogen in Zaffelare, maar met een blik die voorbij de horizon reikt.

  Lut is vaste blogfotografe van Lochristi. Ze trekt de mooiste foto's van Lochristi en omstreken en werd inmiddels al een vast begrip bij de lezers van Lochristi Blogt!

  Bekijk hier de foto's en video's van Lut:  Geert is een rasechte Beerveldenaar die 18 jaar geleden emigreerde naar Lochristi. Leeft bewust en luistert enthousiast naar iedereen waar hij iets kan van leren. Overdag staat hij voor de klas om het jonge volkje wat Duits en wat opvoeding mee te geven. Als hij de boeken dichtklapt, herbront hij in een langeafstandsloop langs de rustige plekjes van Lochristi. En supportert hij voor de Buffalo’s.

  Delphine is nog maar enkele maanden officieel inwoonster van Lochristi, maar vertoeft hier al van kleinsaf aan. Ze geniet van het leven en is geboeid door mensen met een interessant verhaal. In de week zoekt ze als uitzendconsulente een passende job voor werkzoekenden, maar in het weekend vind je haar vaak terug in het zwembad, op het chiroterrein van Beervelde of in een gezellig restaurantje.

  Brecht probeert te bewijzen dat de jeugd van tegenwoordig best nog meevalt. Als scholier legt hij zich toe op klassieke en moderne talen, als vrij mens bemint hij badminton, de toetsen van zijn keyboard en fotografie. Tussendoor droomt hij van een journalistieke carrière en blauwwitte successen.

Zoeken

Nieuws uit lochristi

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

 • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!