Home  Regio  lochristi  lochristi blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!
Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lochristi?
Laat het weten aan:
Rudy, Peter, Benjamin, Lut, Ann of Geert
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
SK Lochristi pakt punt in Destelbergen

Logo lochristi   Veel gelijke spelen dit weekend in 2de provinciale A. Na VK Nieuw Beervelde zaterdagavond deelde ook SK Lochristi de punten in Destelbergen.

In de aanvangsfase kon SK meer balbezit claimen, de eerste kans was voor Destelbergen.Bontinck besloot echter naast. De thuisploeg nam de wedstrijd resoluut in handen en Lochristi had het even moeilijk. Sandy Verdonck vond doelman Kesteleyn op zijn weg en ook Neirynck miste een opgelegde kans. Lochristi herstelde halfweg de eerste helft het evenwicht. Van de Voorde zag een kopbal van de lijn gehaald en een dubbelpas Depré/Willens werd door Nick Annaert nipt naast getrapt.

Het slotkwartier van de eerste helft was opnieuw voor Destelbergen, maar de thuisploeg miste enkel goede kansen op een voorsprong.

Ook in de eerste minuten na de rust had Destelbergen het spel in handen, maar kansen bleven uit. Er was nog even appel voor strafschop na een warrige fase voor doel, maar de thuisploeg bleek stilaan zijn beste pijlen verschoten te hebben. Lochristi kwam steeds beter in de partij. Niek Annaert vond de doelman op zijn weg en even later miste hij zijn schot op een aflegger van Nick Van de Voorde. Annaert scoorde kort voor affluiten de 0-1, maar de grensrechter had (terecht) buitenspel gesignaleerd. Het bleef dus 0-0 na een felbevochten, maar faire partij.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Lochristi blogt


 • Rudy Tollenaere, Peter Esprit , Benjamin Praet, Lut Laureys, Geert Herman, Delphine Van Poecke en Brecht Herman bloggen over Lochristi.

  Rudy (°1953) woont al zo lang in Lochristi en kende er voor de uitbreiding met alle verkavelingen als bakkerszoon elke straat. Hij wou de bakkerij van zijn vader overnemen, maar zijn moeder vond dat hij moest studeren. Hij zet nu lettertjes achter elkaar, met af en toe een spatie tussen, om het leesbaar te houden. Houdt van het leven en praat tegen iedereen die hij op zijn weg tegenkomt. En daar mogen ook vrouwen bij zijn.

  Peter is geboren en getogen Gentenaar die op zijn 16de naar Lochristi is afgezakt. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen die stilaan groot worden (16, 18 en 20), is bediende in een verzekeringsmaatschappij. Hij houdt van voetbal en stevige muziek.

  Benjamin filosofeert zich door het leven met al eens een biertje in de hand. Hij adoreert de basgitaar, trekt graag naar verre einders en studeert verder ook nog een beetje. Geboren en getogen in Zaffelare, maar met een blik die voorbij de horizon reikt.

  Lut is vaste blogfotografe van Lochristi. Ze trekt de mooiste foto's van Lochristi en omstreken en werd inmiddels al een vast begrip bij de lezers van Lochristi Blogt!

  Bekijk hier de foto's en video's van Lut:  Geert is een rasechte Beerveldenaar die 18 jaar geleden emigreerde naar Lochristi. Leeft bewust en luistert enthousiast naar iedereen waar hij iets kan van leren. Overdag staat hij voor de klas om het jonge volkje wat Duits en wat opvoeding mee te geven. Als hij de boeken dichtklapt, herbront hij in een langeafstandsloop langs de rustige plekjes van Lochristi. En supportert hij voor de Buffalo’s.

  Delphine is nog maar enkele maanden officieel inwoonster van Lochristi, maar vertoeft hier al van kleinsaf aan. Ze geniet van het leven en is geboeid door mensen met een interessant verhaal. In de week zoekt ze als uitzendconsulente een passende job voor werkzoekenden, maar in het weekend vind je haar vaak terug in het zwembad, op het chiroterrein van Beervelde of in een gezellig restaurantje.

  Brecht probeert te bewijzen dat de jeugd van tegenwoordig best nog meevalt. Als scholier legt hij zich toe op klassieke en moderne talen, als vrij mens bemint hij badminton, de toetsen van zijn keyboard en fotografie. Tussendoor droomt hij van een journalistieke carrière en blauwwitte successen.

Zoeken

Nieuws uit lochristi

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

 • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!