Home  Regio  lochristi  lochristi blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!
Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lochristi?
Laat het weten aan:
Rudy, Peter, Benjamin, Lut, Ann of Geert
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Theaternamiddag voor de kinderen

Hiphipelvis Op zaterdag 14 maart organiseert de cultuurdienst van Lochristi een theaternamiddag voor kleuters en kinderen in zaal Uyttenhove (Zavel 7, 9080 Lochristi). Om 14 uur en om 15.30 uur speelt Kikkerkusje voor de kleinsten van 3 tot 8 jaar en om 14.30 uur is er Hip Hip Elvis voor de kinderen van 6 tot 12 jaar. Reserveren is de boodschap.

Kikkerkusje verteltheater

 Barones Bibberbil is een hele chique en deftige dame. Zij gaat heel graag op visite bij haar vriendinnen. Maar barones Bibberbil is niet zo gewoon. Zij lijkt helemaal niet op haar vriendinnen. Barones Bibberbil heeft geen schoothondje, maar een vrolijk varken als huisdier. In haar vijver zwemmen geen vissen, maar een nijlpaard. Barones Bibberbil komt op bezoek en vertelt verhalen over ongewone dieren, zingt grappige liedjes, brengt poppenspel, trakteert de kinderen op een theekransje en vindt misschien haar prins als ze tenminste de juiste kikker kust. 

Hip hip Elvis (door Spoor 6)

 Je verjaardag vieren, is meestal een feestelijke gebeurtenis. Maar als alle gasten die je uitnodigde één voor één afzeggen, lijkt het feest een flop van formaat te worden. Tot... Elvis opduikt. Een man die vroeger in een containerpark werkte, is een grote fan van Elvis. Omdat hij altijd veel spullen van het containerpark mee naar huis nam, is hij nu ontslagen. Voor zijn 50ste verjaardag wil hij een feestje geven. Maar alle genodigden bellen af. Daarom viert hij zijn verjaardag samen met de aanwezige kinderen, met veel muziek natuurlijk.

De inkom voor de voorstelling bedraagt 5 euro. In deze prijs zit ook een drankje en een pannekoek begrepen. Voor inschrijvingen en meer info kan men terecht op de cultuurdienst van Lochrsti via telefoon 09-326.88.27 of via cultuur@lochristi.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Lochristi blogt


 • Rudy Tollenaere, Peter Esprit , Benjamin Praet, Lut Laureys, Geert Herman, Delphine Van Poecke en Brecht Herman bloggen over Lochristi.

  Rudy (°1953) woont al zo lang in Lochristi en kende er voor de uitbreiding met alle verkavelingen als bakkerszoon elke straat. Hij wou de bakkerij van zijn vader overnemen, maar zijn moeder vond dat hij moest studeren. Hij zet nu lettertjes achter elkaar, met af en toe een spatie tussen, om het leesbaar te houden. Houdt van het leven en praat tegen iedereen die hij op zijn weg tegenkomt. En daar mogen ook vrouwen bij zijn.

  Peter is geboren en getogen Gentenaar die op zijn 16de naar Lochristi is afgezakt. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen die stilaan groot worden (16, 18 en 20), is bediende in een verzekeringsmaatschappij. Hij houdt van voetbal en stevige muziek.

  Benjamin filosofeert zich door het leven met al eens een biertje in de hand. Hij adoreert de basgitaar, trekt graag naar verre einders en studeert verder ook nog een beetje. Geboren en getogen in Zaffelare, maar met een blik die voorbij de horizon reikt.

  Lut is vaste blogfotografe van Lochristi. Ze trekt de mooiste foto's van Lochristi en omstreken en werd inmiddels al een vast begrip bij de lezers van Lochristi Blogt!

  Bekijk hier de foto's en video's van Lut:  Geert is een rasechte Beerveldenaar die 18 jaar geleden emigreerde naar Lochristi. Leeft bewust en luistert enthousiast naar iedereen waar hij iets kan van leren. Overdag staat hij voor de klas om het jonge volkje wat Duits en wat opvoeding mee te geven. Als hij de boeken dichtklapt, herbront hij in een langeafstandsloop langs de rustige plekjes van Lochristi. En supportert hij voor de Buffalo’s.

  Delphine is nog maar enkele maanden officieel inwoonster van Lochristi, maar vertoeft hier al van kleinsaf aan. Ze geniet van het leven en is geboeid door mensen met een interessant verhaal. In de week zoekt ze als uitzendconsulente een passende job voor werkzoekenden, maar in het weekend vind je haar vaak terug in het zwembad, op het chiroterrein van Beervelde of in een gezellig restaurantje.

  Brecht probeert te bewijzen dat de jeugd van tegenwoordig best nog meevalt. Als scholier legt hij zich toe op klassieke en moderne talen, als vrij mens bemint hij badminton, de toetsen van zijn keyboard en fotografie. Tussendoor droomt hij van een journalistieke carrière en blauwwitte successen.

Zoeken

Nieuws uit lochristi

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

 • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!