Home  Regio  lokeren  lokeren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lokeren?
Laat het weten aan:
Jean-Pierre
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Dag 1: Kane en Milk Inc. doen Kaai ontploffen

Lf2008_9[VRIJDAG 01/08] Wie op de openingsavond in Lokeren rondliep, hoeven we het niet te vertellen: het was meteen over de koppen lopen. De Nederlandse groep Kane en de Vlaamse dancetopper Milk Inc. deden de Grote Kaai vollopen en op de Oude Vismijn was de Pre Historie een schot in de roos.

Kane Milk_4 <
Kane en Milk Inc. maakten van de eerste avond op de Grote Kaai een succes. (foto's Lut)

.
'Qua opkomst was er zeer veel volk, zowel op het terrein van de Lokerse als dat van de Fonnefeesten. Over het algemeen zat de sfeer ook goed', meldt commissaris Rudi De Clercq van de lokale politie.

Er werden wel twee processen-verbaal voor opzettelijke slagen opgesteld. In de Kazernestraat kreeg een jonge vrouw uit Lokeren twee slagen in het gezicht van een onbekende jongen. Zij raakte lichtgewond. Binnen de feestzone vielen twee jonge mannen een andere jongere aan. Die hield lichte verwondingen aan het incident over.

Voorts belandden twee dronkaards in de cel. Een van hen gedroeg zich weerspannig tegen de agenten. Voorts kwam er bij de politie een melding binnen over een inbraakpoging uit een voertuig, dat geparkeerd stond in het Patershof. De vandalen vernielden de ruit met een magneet maar ontvreemdden niets.

Tot slot werden 34 foutparkeerders beboet. Er werden drie voertuigen getakeld: twee op het Aardeken en een in de Vlasdam.

Reacties

Laat een reactie achter


Lokeren blogt


  • Jean-Pierre De Lamper blogt over Lokeren.

    Jean-Pierre (°1956), uit Moerzeke, is al jarenlang een journalist in hart en nieren. Hij probeert telkens vooral een beeld te scheppen van de mensen en wat tussen hen leeft. Iedereen heeft zijn verhaal, zowel op het platteland als in de grootstad. Dat is het standpunt van waaruit hij telkens weer vertrekt.

Zoeken

Nieuws uit lokeren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!