Home  Regio  lokeren  lokeren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lokeren?
Laat het weten aan:
Jean-Pierre
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Feestganger urineert tegen politiecommissariaat

Lf2008_9[VRIJDAG 08/08] Op alle terreinen was er vrijdagavond bijzonder veel volk te tellen, meldt de lokale politie. De Grote Kaai liep net niet vol voor Macy Gray en topact Grace Jones. Het plein van de Fonnefeesten op de Oude Vismijn diende ei zo na afgesloten te worden.

De hoge opkomst vertaalde zich in een drukke avond voor de politie. Een asgrante Lokeraar werd opgepakt, omdat hij op de Markt betrokken was bij trek- en duwwerk. Via de camera konden de feiten worden geregistreerd. Ondertussen was de betrokkene weggevlucht, maar andere camera's konden hem in beeld brengen. Op die manier kon hij worden gelokaliseerd en opgepakt. Al voordien werd opgemerkt dat de man uit was op moeilijkheden.

Voorts belandden twee drinkebroers in de cel. Een vandaal werd dan weer geklist, nadat hij met zijn vuist de ruit van een voorbijrijdend voertuig van De Post had uitgeslagen. Een wildplasser kreeg een proces-verbaal na een gewaagd plasje: hij urineerde tegen de gevel van... het politiecommissariaat. Tot slot werden dertien inbreuken op het parkeerreglement vastgesteld. Er werden geen wagens getakeld.

Reacties

Laat een reactie achter


Lokeren blogt


  • Jean-Pierre De Lamper blogt over Lokeren.

    Jean-Pierre (°1956), uit Moerzeke, is al jarenlang een journalist in hart en nieren. Hij probeert telkens vooral een beeld te scheppen van de mensen en wat tussen hen leeft. Iedereen heeft zijn verhaal, zowel op het platteland als in de grootstad. Dat is het standpunt van waaruit hij telkens weer vertrekt.

Zoeken

Nieuws uit lokeren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!