Home  Regio  lokeren  lokeren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lokeren?
Laat het weten aan:
Jean-Pierre
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Politie: 'Goed dat het voorbij is'

Lf2008_9[ZATERDAG 09/08] 'Goed dat het vandaag de laatste van tien feestavonden is', zegt politiecommissaris Rudi De Clercq. 'Nogal wat volhardende feestgangers beginnen moe, snel dronken en irritant te worden.'

Heel veel volk, zaterdag in Lokeren. Het plein van de Fonnefeesten liep bijna vol, en ook op de Grote Kaai was het behoorlijk druk voor de Lokerse Feesten.

De politie had aardig wat werk. Zo zag de politie via de bewakingscamera twee feestgangers op de Grote Kaai een lijntje cocaïne versnijden en opsnuiven. Er werden twee wildplassers geverbaliseerd. Voorts werd een illegaal betrapt, die ook een proces-verbaal voor drugsbezit aan de broek kreeg.

Op de Markt werd een gauwdief betrapt. Een vandaal rukte de ruitenwisser van een voertuig af. Op het terras van een café werd een paraplu gestolen. Er werden ook twee processen-verbaal voor opzettelijke slagen opgesteld. Tot slot werden tien parkeerinbreuken vastgesteld. Eén wagen werd getakeld.

Reacties

Laat een reactie achter


Lokeren blogt


  • Jean-Pierre De Lamper blogt over Lokeren.

    Jean-Pierre (°1956), uit Moerzeke, is al jarenlang een journalist in hart en nieren. Hij probeert telkens vooral een beeld te scheppen van de mensen en wat tussen hen leeft. Iedereen heeft zijn verhaal, zowel op het platteland als in de grootstad. Dat is het standpunt van waaruit hij telkens weer vertrekt.

Zoeken

Nieuws uit lokeren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!