Home  Regio  lokeren  lokeren blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lokeren?
Laat het weten aan:
Jean-Pierre
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Politie vat 'valsmunsters': vier daders

Lf2008_9[DINSDAG 05/08] De zaak van de valse jetons is opgelost. De politie heeft de daders gevonden: drie mannen en een vrouw.

Zondag berichtte het bestuur van de Lokerse Feesten dat ze valse drankjetons hadden ontdekt op hun terrein. 'Dit mediabericht trok de bijzondere aandacht van een lezer die ons gisterenochtend contacteerde', meldt politiecommissaris Rudi De Clercq.

De recherchedienst van de lokale politie onderzocht de informatie. Dit mondde gisterenavond uit in een huiszoeking en enkele arrestaties. Uit het onderzoek bleek dat drie mannen en één vrouw, allen uit Lokeren, een hoeveelheid jetons hadden vervalst.

'Deze jetons waren bedoeld voor eigen gebruik op het terrein van de Lokerse Feesten, en ook voor het trakteren van vrienden', zegt De Clercq. De verdachten werden niet aangehouden.

'Onze dank aan en waardering voor de burgerzin van de melder. Misschien kan de VZW Lokerse Feesten hem enkele drankjetons schenken? Echte.'

Reacties

Laat een reactie achter


Lokeren blogt


  • Jean-Pierre De Lamper blogt over Lokeren.

    Jean-Pierre (°1956), uit Moerzeke, is al jarenlang een journalist in hart en nieren. Hij probeert telkens vooral een beeld te scheppen van de mensen en wat tussen hen leeft. Iedereen heeft zijn verhaal, zowel op het platteland als in de grootstad. Dat is het standpunt van waaruit hij telkens weer vertrekt.

Zoeken

Nieuws uit lokeren

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!