Home  Regio  lovendegem  lovendegem blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Lovendegem?
Laat het weten aan:
Olivier
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Herdenkingsconcert Xenia groot succes

Ruim 300 aanwezigen woonden vrijdagavond de benefietavond bij, ter herdenking van Xenia Goderis.

Vader en moeder Goderis willen het ook niet nalaten om alle mensen te bedanken voor hun eerbetoon aan Xenia, niet in het minst aan de artiesten die een geweldige show hebben gebracht uit eerbetoon aan  Xenia. Uiteraard ook Frans Babbelaar en Ro Burms die hun schouders onder de organisatie van de avond hebben gezet en  die feilloos aan elkaar regen.

Volgend jaar zoud er zeker een tweede concert komen, zij het dan in het kader van de herfstfeesten van MPI De Triangel.

Xeniaavond_ii_2 Xeniaavond_i

Xeniaavond_iii

Tal van onbekend maar aanstormend talent bracht een ode aan Xenia. Moeder even vader waren onder de indruk. 'Toen ik zelf op het podium werd gevraagd om mee te zingen, moest ik toch even slikken, en stelde ik de voorwaarde dat iedereen mee zou zingen' vertelt moeder Marleen.

Xenia_dicht

Op de avond werd ook de dichtbundel voorgesteld van Xenia. Ze kunnen besteld worden 0486-70.69.61 of dosschemarleen@hotmail.com. In totaal werden er vrijdag al zo'n 140 van de 500 verkocht.

Huis_vicky_056

En al zeggen we het zelf, de bundel is prachtig uitgegeven, geïllustreerd met foto's van haar broer Jonas.

Huis_vicky_052

En tekeningen van haar 17-jarig nichtje Thalia.

Al het geld dat met de benefietavond en de verkoop van de dichtbundel wordt opgehaald, zal worden geschonken aan het MPI De Triangel. Wie nog een gift wil doen kan dit via 063-0171624-66.

TrackBack

TrackBack URL van dit bericht:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8341c782453ef010535f96c3c970c Listed below are links to weblogs that reference Herdenkingsconcert Xenia groot succes:

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Lovendegem Blogt  • Olivier Scheir blogt over Lovendegem.

    Olivier Scheir (°1978) is kunsthistoricus van opleiding. Hij verzamelt maniakaal alles wat met Louis Paul Boon zou kunnen te maken hebben. Voort leest hij alles wat los en vast zit, in het bijzonder Buysse, Minne en Bukowski maar ook Aspe en Celine. In de wagen zijn Led Zeppelin, Bob Dylan en Pink Floyd zijn favoriete reisgezellen. Sinds hij enkele jaren geleden besefte dat hij Cédric Van Branteghem nooit zal kunnen kloppen op de 400m hing hij zijn atletiekschoenen aan de haak en geniet sindsdien geregeld van een goed glas bier of een rokerige whisky.

Zoeken

Nieuws uit lovendegem

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!