Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De favoriete muziek van Katy

Katynaareurosong

Het kan toch niet, dachten wij, dat Katy Satyn, de Merelbeekse hoop voor Eurosong, ganse dagen naar haar eigen nummer Magical Senstation luistert, om te bekomen van haar drukke werkzaamheden in het operatiekwartier?

Dus nodigden wij onszelf uit in haar appartement, vleiden ons in de zetel, werden besprongen door haar jonge poezen, en stelden haar één vraag: haal je vijf favoriete cd's uit je rek, en vertel er ons iets over!

1. Lara Fabian - Pure

'Ik zag Lara Fabian Je 't aime vertolken op Tien om te Zien, en mijn mond viel open. Ik ben die CD gewoon onmiddelijk gaan halen. Dat zegt genoeg over wat ik er van vond.

2. Céline Dion - These are special times

'Ik was met mijn zus in Milaan, waar ik een nummertje zou opnemen, en tussendoor zijn we gaan shoppen in Milaan. Dat was vlak na de Soundmixshow, toen mochten we daar twee demo's gan opnemen. maar er is daar verder niets van gekomen. We hebben die cd toen samen gekocht, maar daarna was het grappend ruziemaken over van wie de cd nu eigenlijk was. Nu ja, IK heb hem nu wel. We hebben daar toen gewoon via de walkman naar geluisterd, elk luisterend aan één oortje. eerlijk verdeeld.'

3. Marco Borsato

Als meisje was ik al verliefd op Marco Borsato. Hoe die deelnam aan de Soundmixshow en zo'n ster werd, toch wel een beetje de droom van iedereen die met muziek bezig is. Ik heb Marco ooit ontmoet bij Star Academy, waar ik aan deelnam. Ik heb toen drie kussen van hem gekregen. 17 april 2005, de eerste lie show van Star Academy, in zijn loge in het VTM-gebouw. Zo goed weet ik het nog. Nee, ik heb er geen foto van, maar dat vergeet ik nooit.'

4. Mariah Carey Merry Christmas

Toen ik die kerstcd van Mariah Carey te horen kreeg, wou ik ze prompt allemaal zelf kunnen zingen. Weken heb ik daar op geoefend, maar het lukt me niet. Nooit opgeven is mijn motto, maar wat die madam doet is wel straf.

5. The Judds

Schitterende countrymuziek maakt die familie. Ik heb ooit een film over hun leven gezien. Het verhaal van hoe je moet blijven vechten, ook als het wat minder gaat. Schitterend hoe die twee zussen het samen deden, en de ene zus verder solo ging, omdat haar zus door ziekte moest stoppen. Mooie muziek gewoon, en ik leer er ook uit dat je altijd moet doorzetten.

Reacties

Pasdepanique coiffure in merelbeke is de eurosong kapper van Katy satyn

 tobit op 23 februari 2008 om 13:41

Leuk!

  op 24 februari 2008 om 14:44

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!