Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Fabiolapark ligt er weer mooi bij

Fabiolapark Wij kregen vandaag een foto toegestuurd van Johnny De Bosschere uit het Koningin Fabiolapark. Daar zijn de trottoirs herlegd en zijn nieuwe boompjes geplant. Dit tot grote tevredenheid van de bewoners. Daarom geven wij u de foto en het begeleidende tekstje van Johnny graag mee.

'Het was ons al een tijdje beloofd. Maar eindelijk is het zover. De voetpaden in onze wijk werden allemaal deftig hersteld. Er werden mooie plantgaten voorzien en alle kapotte boompjes werden vervangen.Het algemeen beeld van onze wijk oogt hiermee terug veel mooier. Met dank aan de groendienst en de dienst openbare werken van onze gemeente. Als het goed is mag het ook eens gezegd en geschreven worden. Met de foto in bijlage kunnen ook de andere Merelbekenaars eens meekijken op de BLOG en zien dat er ook nog heel wat positieve zaken gebeuren in in onze gemeente. Proficiat gemeentebestuur!'

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!