Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Geen tijd om zenuwachtig te zijn

KatynaareurosongVoor Katy Satyn is het stilaan aftellen eer ze zondag in de halve finale van Eurosong als vijfde haar nummer 'Magical Sensation' mag verdedigen. Het zijn voor de operatieverpleegster in het UZ in Jette hectische dagen geweest. 'Ik had donderdag niet eens tijd voor de beloofde opnames bij de VRT', hoorden wij haar verklaren aan een reporter van Radio 2 Oost-Vlaanderen.

De drukte op haar werk maakt wel dat ze niet echt tijd had om zich zorgen te maken over haar optreden zondag. 'De zenuwen komen nog wel', verklaarde ze.

Op de hartafdeling van het ziekenhuis duimen ze alleszins voor haar. Ze gunnen het haar van harte dat ze onze kleuren in Belgrado zou mogen verdedigen, ook al beseffen ze dat ze haar job laat vallen en voor een zangcarrière kiest als ze daartoe de kans krijgt. 'Wij zullen haar zang tijdens de werkzaamheden door echt wel missen', klonk het uit de mond van haar baas, de hartchirurg.

Het wordt voor alle fans nagelbijten en vingers kruisen, zondag.

Wij willen u in de aanloop naar het zangfestival morgen nog Katy's lijstje met favoriete nummers meegeven. Dan begrijpt u misschien een beetje beter waar ze de mosterd haalt.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!