Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Hopen op een wildcard

KatynaareurosongHet wordt voor Katy Satyn hopen op een wildcard om nog in de finale van Eurosong te geraken.

Ondanks haar schitterende prestatie was de jury deze keer niet mals voor de Merelbeekse, die volgens hen wel een nummer bracht dat alle ingrediënten bevat voor een typisch Eurosongnummer maar toch te weinig opvalt tussen de zoveel andere gelijkaardige nummers die wellicht ingezonden worden. Voor Marcel Vanthilt hoeft het plots helemaal niet meer. Ook Kris Wauters zag haar liever niet doorgaan.

Hoe Katy er zelf tegenaan kijkt, kunnen wij u spijtig genoeg nog niet meedelen. Daarvoor is het wachten op het verslag van reporter Rudy Tollenaere die de 'Magical Sensation' live is gaan ondergaan.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!