Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Zet uw kapoenen op de foto

Vlerkopvang02 Morgen, vrijdag, is er weer kindercarnaval en trekken uw kapoenen in een kleurrijke verklede sliert door het dorpscentrum. Wij waren er graag bij geweest, maar kunnen dit om een aantal redenen niet. Toch willen wij onze bloggers graag van dit kleurrijke spektakel laten meegenieten. Daarom zijn wij op zoek naar ouders, leerkrachten, grote broers of zussen die de kapoenen voor ons op de foto willen vereeuwigen.

U kunt uw beelden kwijt op Beeldig Merelbeke of u mag ze ons ook toesturen op merelbeke@nieuwsblad.be Wij kijken er al naar uit.

Reacties

Laat een reactie achter


Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!