Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Carnavalisten: u was weer fantastisch!

Het was gisteren carnavalstoet in Merelbeke. Dat hebben toevallige passanten geweten. We hebben er zoals vanouds de nodige tijd moeten op wachten. Wat de verschillende carnavalgroepen aan show en spektakel brachten overtrof echter onze stoutste verwachtingen. Heren en dames carnavalisten, u was echt wel fantastisch! Dat mogen bijgevoegde foto's die wij ter hoogte van het Middenstandshuis schoten omstandig bewijzen.

Dsc_0030 Dsc_0069 Dsc_0040_4

Dsc_0050

Reacties

Het was zoals Andre zegt gewoonweg fantastisch,bedankt aan alle carnavalisten!
Ook dank aan Andre voor de reportage!

 Versnaeyen Dirk op 4 maart 2008 om 20:09

ik vind de fotos heel mooi maar welke groepen zijn het . wat heeft de kwenenbos gedaan dat wil ik graag weten groeten raf de wulf

 raf de wulf op 23 maart 2008 om 12:04

Laat een reactie achter


Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!