Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Morren pirates vieren carnaval aan huis

Wij kregen zondagavond laat ook nog deze inzending van Merelbekenaar Alain Van Cauwenberghe. We wilden u die zeker niet onthouden.

Een nieuwe trend lijkt gezet in het Merelbeeks karnavalgebeuren. Ter gelegenheid van de karnavalstoet werd bij de familie Morren in de Bergstraat een heuse piratenboot neergeplant, inclusief groot kanon.

De "Morren pirates" met hun Flying Limburger konden op veel sympathie rekenen van de karnavalisten in de stoet ... complimentjes alom voor dit huzarenstukje! Reeds voor de tweede  keer op rij probeert men ten huize Morren een nieuwe trend te lanceren ... Karnaval aan huis!

Vorig jaar kon men in de Bergstraat ook reeds een bonte bende Schotten opmerken. Het zou leuk zijn indien men meer mensen kon motiveren om langs het parcours karnaval actief mee te vieren. Hier geeft men alvast het goede voorbeeld!

Pirates

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!