Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Nieuw clubrecord in 4x200 miniemen meisjes

Kaag_indoor_010308_586 Op 1 maart was er een indoormeeting van KAAG in de topsporthal te Gent. Bij de 4 x 200 miniemen meisjes, een aflossingsproef bestaande uit 4 atleten die elk 1 ronde moeten lopen van 200 meter, behaalde AVM voor de STAX atletiekvereniging waar het is bij aangesloten, een nieuw clubrecord. Het viertal legde de 800 meter af in 2:01.31. Ze werden hiermee vierde in de reeks.
De drie Merelbeekse atleten zijn: Kaat Samyn, Ine Mahieu en Anneleen Goedertier van de afdeling AVM. Het vierde meisje, Ashley Solomon, is van Westkant. 

Het mag een puike prestatie genoemd worden voor de atletiekvereniging. AVM-trainer Maurice De Graeve was enorm tevreden dat er eindelijk eens een nieuw clubrecord werd verbroken.

Op de foto van links:
Freija Broekaert  trainer AVM
Kaat Samyn
Ashley Solomon
Steven Devriendt  trainer westkant
Ine Mahieu
Maurice De Graeve  trainer AVM
Peter De Blander  trainer AVM
Anneleen Goedertier

Reacties

Laat een reactie achter


Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!