Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Politiezone lauwert haar speurders

Prdec08_vdr De politieraad van de politiezone Regio Rhode & Schelde huldigde onlangs enkele van haar speurders. Oosterzeels burgemeester Johan Van Durme, hoofd van het politiecollege, mocht hen allemaal een ‘oorkonde voor opmerkelijke daden van beroepsbekwaamheid’ uitreiken. Hoofdinspecteur Dirk Van De Rostyne en inspecteur Johan De Smet - beiden lid van de lokale recherchedienst - werden gelauwerd omwille van hun knap speurwerk in een zaak die uitmondde in het oplossen van meer dan 22 feiten waaronder diefstallen, oplichting, valsheid in geschrifte, ... Het dossier leidde tot de voorleiding van vier verdachten waarvan de twee hoofdverdachten nog steeds zijn aangehouden (een veearts uit Affligem en een man uit Aalst). De totale waarde van de gestolen goederen wordt geschat op ongeveer 125.000 euro en het overgrote deel van de buit kon intussen reeds terugbezorgd worden aan de benadeelden. Ook de inspecteurs Tim Daeze en Claude Vandendorpe van de interventiedienst kregen felicitaties. Dankzij hun opmerkzaamheid konden zij op 11 december een verdachte vatten die net een diefstal had gepleegd van een kluis op de diergeneeskundecampus van de Universiteit Gent in Merelbeke.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!