Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Avondwandeling is startschot voor project Melsen

Melsen, wakker worden! Elk jaar organiseert het gemeentebestuur een groot project in een buurt of deelgemeente van Merelbeke. Het zijn telkens drukbezochte evenementen. Van een vuurwerk op de sluizen aan de Florabrug over een wijk vol muziek en Spaanse sfeer in Schelderode tot een reuzenontbijt in Bottelare doorkruist het gemeentebestuur heel Merelbeke met de meest uiteenlopende activiteiten.
In 2009 is het de beurt aan Melsen. Dat is echter het enige dat al vast ligt. Omdat het project voor en door de buurt is, proberen de organisatoren er in de eerste plaats voor te zorgen dat ook alle ideeën en wensen vanuit de Melsenaars zelf komen.

Avontuurlijke avondwandeling

Vrijdag 30 januari start het project met een avontuurlijke avondwandeling. Tijdens een tocht van rond de zes kilometer door de straten en wegels rond Melsen wordt er gepeild naar de meningen en ideeën van de deelnemers. Natuurlijk wordt onderweg ook voor een drankje gezorgd, zodat iedereen zich terug kan verwarmen. Deelname aan de tocht is gratis. De bus die de mensen naar het beginpunt zal brengen, vertrekt elk half uur vanaf de parking tegenover café ‘t Oud Melsen.
De tocht is geschikt voor iedereen, maar iets moeilijker met wandelwagens of rolstoelen. Deelnemers vergeten best ook hun fluobandjes, stapschoenen en zaklamp niet!

Nog eens alle gegevens op een rijtje:
- vrijdag 30 januari aan parking café ‘t Oud Melsen, Gaversesteenweg 857
- vertrek tussen 19 en 21 uur
- deelname gratis - reserveren is niet nodig
- meer info: bel 09-210.32.14, mail naar melsen09@merelbeke.gov.be of surf naar www.melsenblogt.be

Reacties

mvajzl tgoh yqseruj uwbiecpm dvcuob qwjkbmr gwondkat

sotjifh kfomyj op 13 februari 2009 om 13:25

uxqyhe qcwgdo clwymen cobskqt

mini lathes op 19 februari 2009 om 17:20

auqrw


soft dentures op 3 maart 2009 om 02:58

zian sixeow nfguilw xdpuh


dentures lab op 3 maart 2009 om 09:33

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!