Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Benzinestation Total Flieberg wordt verbouwd

Alex Flieberg, uitbater van de car wash en het Total tankstation aan de Hundelgemsesteenweg op Merelbeke Flora vroeg ons volgende melding te publiceren op Merelbeke blogt:

Vanaf eind september tot half november zal het Total-station verbouwd worden. Om de kwaliteit van de dienstverlening nog te verbeteren zal naast de piste ook het shopgebouw worden aangepakt. De shop wordt aanzienlijk groter en nieuwe artikelen zoals verse koffie en verse koffiekoeken zullen voortaan tot het assortiment behoren. Omwille van veiligheidsredenen zal het station gedurende de werken gesloten zijn. Maar de CAR WASH blijft open!
Bij de heropening van het benzinestation organiseren we interessante acties. Zo zal er elke dag een Sony DVD-speler te winnen zijn gedurende 4 weken. Verdere info volgt nog.

Alvast bedankt, Alex Flieberg Benzinestation Total Tel. 09-230.83.56

Reacties

dag alex

long time a go
see you

 descamps carine op 14 februari 2013 om 15:22

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!