Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Een chauffeur op tien keek te diep in het glas

Alcoholcontrole_2 De verkeersdienst van de politiezone Regio Rhode & Schelde hield het voorbije weekend een grootschalige verkeerscontrole. In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 november controleerde de politie voertuigen en bestuurders in o.a. Merelbeke (Hundelgemsesteenweg), Destelbergen (Dendermondesteenweg) en Melle (Heusdenbaan en Geraardbergsesteenweg). Van de 60 bestuurders die onderworpen werden aan een ademtest bleken er 6 te veel gedronken te hebben. Naast de opgestelde processen-verbaal in het kader van het rijden onder invloed werd er tevens geverbaliseerd in het kader van niet-verzekering van voertuigen en het ontbreken van een geldig keuringsbewijs. Bovendien werd er ook één proces-verbaal opgemaakt voor drugsbezit.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!