Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Gemeenteraad bespreekt nieuw sporthalontwerp

Regiobutton_gr_gemeenteraad Als u het politieke reilen en zeilen in Merelbeke van nabij wil blijven volgen, moet u morgen dinsdag 27 januari om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis zijn. De politici houden er namelijk hun eerste gemeenteraad van dit nieuwe jaar.
Op de agenda onder meer het gewijzigde en dus duurdere ontwerp voor de nieuwe sporthal aan Ter Wallen, de aanleg van een glasvezelkabel van het gemeente-  naar het jeugdhuis en de uitbreiding van het openbaar vervoersaanbod tussen Gent en Merelbeke.
De Groen!-oppositie zorgde weer voor een rist van bijkomende vragen en dus agendapunten. Zo willen ze onder meer weten hoe het nu zit met het betalend parkeren, wat de invloed is van de werken op de Zwijnaardsesteenweg op de aanpalende en beschermde Scheldemeersen en wat voor stedenbouwkundig beleid het schepencollege momenteel voert.
Alleszins weer genoeg stof voor discussie. En als het wat uitloopt, meteen weer goed voor een avondvullend programma.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!