Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Hoe duur is het wonen in Merelbeke en zijn deelgemeenten?

Banner_vastgoed_blog_ge_2_2 Het Nieuwsblad en De Gentenaar pakken deze week uit met een uitgebreid vastgoeddossier. Via een aantal interessante modules kan je zelf berekenen hoeveel je kan lenen, hoeveel je notariskosten zullen bedragen en hoeveel je zal afbetalen. De ganse week lees je meer over de prijs van vastgoed in de gemeente en provincie. Koop op donderdag 22 januari zeker de krant want dan zit er een provinciale vastgoedbijlage bij. Die dag kan je op www.gentenaar.be/vastgoed de gemiddelde verkoopprijs van een huis in Merelbeke en zijn deelgemeenten opzoeken. Wij zullen op deze blog de hele week aandacht schenken aan vastgoed in uw gemeente. Hou dus ook de blog in de gaten.

Heb jij een straf verhaal over kopen en verkopen in Groot Merelbeke? Laat dan weten op vastgoed@gentenaar.be

Reacties

Beste
Verleden week werden onze kippen doogebeten en eentje vecht nog voor zijn leven!door een vos die een gat in de haag en draad gemaakt heeft!!!
Graag wil ik weten of er meer gevallen zijn in kwenenbos. De kippen leven aan het huis aan de achterdeur!Dus dat beest komt wel heel dichtbij zouden dan de groene niet beter de bossen afschermen dat de uitgezette vossen daar blijven? In plaats van onze lievelingsdieren te komen vermoorden en niet op te eten maar ze gewoon te laten kreperen dus honger zullen ze wel niet hebben!!!!!!Dus nu sluit ik ze s nachts op!!!!! Graag reaktie

 Bostyn Boone op 25 juli 2011 om 06:40

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!