Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Olympiatumblers halen zes medailles in Overmere

Op zaterdag 24 en zondag 25 januari gingen in Overmere de provinciale kampioenschappen tumbling door. Opnieuw ging de ploeg van turnclub Olympia Merelbeke onder leiding van Cedric Vincent en Fien Demeulemeester met ambitie naar de wedstrijd. De turners waren achteraf ook heel gelukkig met de fraaie resultaten die ze behaalden.
Op het B-niveau haalden Silke Vermeulen en Evy Dhaese een knappe derde plaats, respectievelijk bij de beloften en de juniores. De overwinning bij juniores ging verdiend naar een zeer tevreden Camille Lievens. De andere clubgenoten Anne-Lotte Lison, Liza Servaes en Veerle Delerue behaalden tevens mooie ereplaatsen op het B-niveau.
De enige jongen van de groep, Ilja Catteeuw, haalde op zondag een gouden medaille in het instapniveau.
Daphne De Ruyck en Linde Matthys deden mee op het hoogste A-niveau. Ze werden beiden tweede in hun leeftijdscategorie. Bijna alle gymnasten konden zich reeds kwalificeren voor de Vlaamse kampioenschappen in maart. Hopelijk kunnen ze daar de prachtige resultaten van de provinciale voorronde bevestigen.


Oostvlaams 2009 004

Foto Olympia: het ereschavotje bij de juniores B-niveau met Camille Lievens (eerste plaats) en Evy Dhaese (derde plaats).

Reacties

annelotte , goed bezig , en ondertussen mis ik u echt !!!
Voor de rest ook een hele dikke proficiat !!!

 Margot.k op 11 oktober 2009 om 12:36

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!