Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wie volgt Kenneth en Smes op?

Prinsenkandidaten2009 Wie volgt prins Kenneth en adjudant Smes op? Op die vraag moet Merelbeke zaterdag 7 februari in zaal Regi een antwoord krijgen.
In dit 43ste carnavalsjaar zou de nieuwe prins wel eens een prinses kunnen worden. De organiserende Orde der Dzjakkers heeft namelijk haar reglementen veranderd en laat nu ook vrouwen tot de verkiezing toe. Zo iets moesten ze de 20-jarige Anissa De Rycke van carnavalgroep Blanco geen twee keer zeggen. Meteen schreef de leerling-verpleegster, die al sinds haar 12de bij Blanco meedraait, zich samen met haar vriendin Kimberley De Keyzer in. Zij zouden maar wat graag de eerste Merelbeekse prinses en hofdame worden.
Hiervoor moeten ze het echter halen van Jeroen Den Haese en zijn adjudant Joe (Patrick Van der Beken). De verpleger en de vrachtwagenchauffeur van De Sparatjes zijn er namelijk evenzeer op gebrand de felbegeerde titel en de attributen binnen te rijven.
Zondagmorgen 8 februari om 1 uur moet u het normaal weten. En als u de verkiezingsavond zelf moet missen, kan u gerust naar de voorstelling van de nieuwe prins of prinses op zondagnamiddag om 16.30 uur in café De Kluize op de hoek van de Zwijnaardse- met de Gaversesteenweg.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!