Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

Wie wint eerste Groene Pluim?

Oppositiepartij Groen! houdt zaterdag 31 januari om 18 uur in het Parochiaal Centrum van Melsen haar traditionele nieuwjaarsreceptie voor vrienden en sympathisanten. Voor het eerst reikt de partij ook een Groene Pluim uit. Wie deze krijgt, wil men nog niet verklappen.

Aansluitend bij de receptie is er om 19.30 uur ook nog een kaas- en wijnavond. Volwassenen die hieraan willen deelnemen, betalen 8 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 4 euro. Inschrijven voor deze kaas- en wijnavond bij Roland De Blauwer, tel. 09-384.36.06 of e-mail roland.deblauwer@skynet.be.

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!