Home  Regio  merelbeke  merelbeke blogt!
     
Meebloggen? Mail ons!

Heb je nieuws voor deze blog?
Leuke foto's van Merelbeke?
Laat het weten aan:
André Vlerick
Zet als startpagina Voeg toe aan favorieten
Deze blog verhuist!

Vanaf nu verschijnen de artikels van deze blog op de gemeentesite op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Deze artikels blijven bewaard als archief, maar er zullen geen nieuwe berichten meer verschijnen. Daarvoor kunt u terecht op www.nieuwsblad.be/ gevolgd door de naam van uw gemeente.

Hetzelfde nieuws, gebracht door uw vertrouwde correspondent(en). Maar vanaf nu op een andere plaats, in een nieuw kleedje. Laat ons gerust weten hoe u er over denkt.

De wandeldag in Merelbeke: een fotoverslag

Evy80 Niet alleen onze trouwe persfotograaf Frederik was vandaag op de afspraak met Evy Gruyaert voor de voorstelling van haar boek Start to Walk. Ook onze Merelbeekse BV-vriend en amateurfotograaf Freddy Vlassenroot haalde de VRT-omroepster voor zijn lens.
Freddy maakte trouwens een complete fotoreportage van de Nationale Wandeldag in Merelbeke. Die kunt u rustig hier bekijken. Uiteindelijk zakten 6.279 wandelaars vandaag naar Merelbeke af. Een puik resultaat voor de organiserende club Postiljon Wandelclub Merelbeke, die kan terugkijken op een vlekkeloos verloop.

Reacties

Van A tot Z dit was puur genieten.Aan al de medewerkers,het bestuur en in het bijzonder de parcourmeester van harte proficiat voor deze vlekkeloze wandeldag.

 V.G.Chr. op 23 februari 2009 om 20:52

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Merelbeke blogt

  • André Vlerick blogt over Merelbeke.

    Pintenaar en onderwijzer van opleiding. André loopt hier al 45 jaar rond, waarvan ook al ruim 15 in Merelbeke. Hij houdt van fotografie en loopt tussen de Merelbekenaars met een open maar kritische blik, een luisterend oor en een hart voor wat er leeft en beweegt.

Zoeken

Nieuws uit merelbeke

Bloggende gemeentes

Kies een gemeente:

Meebloggen?

  • 2007/06/21/icoonblog.gif Zin om mee te schrijven? Of om foto's en filmpjes te maken? Mail ons!